Biographia

Marko Maunuksela ja Fantasia-orkesteri tunnelmoivat ”Kaunista ja hyvää” -nimisellä konserttikokonaisuudella.

Marko Maunuksela ja Fantasia-orkesteri tunnelmoivat ”Kaunista ja hyvää” -nimisellä konserttikokonaisuudella.

Ohjelma sisältää monipuolisen kattauksen rakkaimpia hengellisiä laulujamme ja virsiämme: “Oi muistatko vielä sen virren”, “Herra kädelläsi”, “Kiitos sulle Jumalani”, “Saviruukku”, “Maan korvessa kulkevi lapsosen tie”, ym.

Mukaan on taidokkaasti otettu uudempiakin lauluja kuten “Loistakoon liekki”, “Minä sinua rakastan” ja Markon levyttämä “Kaunista ja hyvää”. Konsertissa kuullaan lauluja myös menneiden aikojen suurilta tekijöiltä kuten Eino Leinon “Nocturne”, Kärki-Helismaan “Voi yksi päivä olla sata vuotta”, Unto Monosen “Satumaa”, Vexi Salmen kirjoittama “Maailma on kaunis” ja monia muita.

Näistä palasista koostuu upea ja monipuolinen kattaus. Kokemus, joka tuo kuulijalleen voimaa jaksaa arjen kiireiden keskellä.

Konsertin runkoa on mahdollista muokata sen mukaan missä konsertti milloinkin pidetään. Kirkossa konsertoitaessa ohjelmisto valitaan tarkasti kirkkoon soveltuvaksi. Konserttisaleissa ja muissa tapahtumissa voidaan ohjelmistoon tarpeen mukaan valita myös muutama kevyempikin kappale.

Fantasia-orkesteri on loihtinut lauluihin upean tunnelman loistavien sovitusten ansiosta. Orkesteri soittaa konsertit akustisesti instrumentteinaan basso, akustinen kitara, cajon-rumpu ja piano. Orkesteri myös laulaa taustoja taidokkaasti, täydentäen solistia moniäänisesti.

Konsertin täydentää Markon luonnollinen miellyttävä puhumisen lahja, taidokas juonto ja kuljetus laulusta toiseen.

Ohjelman kesto n. 60-75 min.
Konsertti on mahdollista jakaa kahteen osaan väliajalla.

Lisätietoja ja julkaisut