Biographia

Marko Maunuksela ja Fantasia-orkesteri tunnelmoivat ”Jouluiltana” -nimisellä konserttikokonaisuudella.

Marko Maunuksela ja Fantasia-orkesteri tunnelmoivat ”Jouluiltana” -nimisellä konserttikokonaisuudella.

Ohjelma sisältää monipuolisen kattauksen rakkaimpia joululaulujamme, kuten “Sydämeeni joulun teen“, “Varpunen jouluaamuna”, “Tuikkikaa oi joulun tähtoset”, “Tule joulu kultainen”, orkesterin kanssa yhdessä Acapellana esitetty “Maa on niin kaunis” ja monia muita suosikkilauluja.

Mukaan on taidokkaasti sekoitettu uudempiakin joululauluja, kuten“Taivas sylissäni”, “Loistakoon liekki“, “Marian poika”, “Tulkoon joulu”,“Sydämessäni on taivas”, sekä Markon levyttämä Jouluradion vuoden 2012 joululauluksi valittu “Jouluiltana”.

Konsertin runkoa on mahdollista muokata sen mukaan missä konsertti milloinkin pidetään. Kirkossa konsertoitaessa ohjelmisto valitaan tarkasti kirkkoon soveltuvaksi. Konserttisaleissa ja muissa joulutapahtumissa voidaan ohjelmistoon tarpeen mukaan valita myös muutama kevyempikin joululaulu.

Fantasia-orkesteri on loihtinut lauluihin upean tunnelman loistavien sovitusten ansiosta. Orkesteri soittaa konsertit akustisesti instrumentteinaan basso, akustinen kitara, cajon-rumpu ja piano. Orkesteri myös laulaa taustoja taidokkaasti, täydentäen solistia moniäänisesti.

Konsertin täydentää Markon luonnollinen miellyttävä puhumisen lahja, taidokas juonto ja kuljetus laulusta toiseen.

Konsertti huipentuu upeaan tulkintaan ja sovitukseen kappaleesta “Oi jouluyö”.

Ohjelman kesto n. 70-80 min.
Konsertti on mahdollista jakaa kahteen osaan väliajalla.

Lisätietoja ja julkaisut