Biographia

Etsitkö juontajaa?
Juontaja Saija Palin pitää tapahtuman kuin tapahtuman ohjat käsissä ja vauhdin sopivasti päällä – ammattilaisen taitavalla otteella. Kokemusta on kertynyt runsaasti mm. televisiojuonnoista, PR-töistä, messuista, yritystapahtumista, ym. edustustehtävistä.

Tarvitsetko tapahtumaasi juontajan, joka ammattilaisen tavoin suoriutuu varmoin ottein luoden samalla rennon ja aidon tunnelman säteilevällä olemuksellaan?

Tilaisuuden juontajalla on erittäin tärkeä rooli. Hän luo oikeanlaisen ja tilanteeseen sopivan tunnelman, joka on pohjana vieraiden ja asiakkaiden viihtyvyydelle.Juontaja edesauttaa päivän myyntiä ja pitää tapahtuman draivia yllä. Juontaja myös vapauttaa tilaisuuden järjestäjän keskittymään olennaiseen – esimerkiksi seurustelemaan vieraidensa kanssa. Valitsemalla tunnetun persoonan juontajaksi, tilaisuuden suosio nousee ja siitä tulee kiinnostavampi vieraiden silmissä.

Saija Palinilla on kaikki nämä ominaisuudet. Saija on paitsi kokenut ja ammattitaitoinen juontaja myös valloittava, säteilevä ja sanavalmis persoona. Saija luo läsnäolollaan aidon ja iloisen tunnelman jokaiseen juontamaansa tilaisuuteen.

Tilaisuudesta tai tapahtumasta riippumatta Saija astuu luontevasti juontajan saappaisiin ja tuo lisäpotkua vaikkapa yrityksesi asiakasjuhlaan. Sinä saat “suhteet” kuntoon, kun annat tilaisuuden ohjakset ammattilaisen käsiin. Juontajana ja tapahtumien vetäjänä upea Saija pitää fiiliksen hyvänä ja auttaa sinua onnistumaan.

Saija on kuin kotonaan muotinäytösten, konserttien, kiertueiden, yritys-, messu- ja urheilutapahtumien vetäjänä. Saija tekee nykyään paljon erilaisia yritystapahtumia: hän juontaa ja emännöi tapahtuman tai juhlan rautaisella ammattitaidolla.

Lisätietoja ja julkaisut

Saavutukset/kilpailut/kiertueet:
Mukana lukuisissa mainosspoteissa ja tv-kampanjoissa ja live-tapahtumissa sekä TV-mainoksissa.
2011 – Inno-sisustusohjelman juontaja alk. 6.9.2011, (Liv)
2010 – Tangomarkkinat-laulukilpailun 2010 tuomari
2008 – Roolissa Salatut Elämät TV-sarjassa, MTV3 (10.11 alkaen)
2007 – 2008 TPS-klubin emännöinti
2006 – Seinäjoen Tangomarkkinat 2006 juontaja, MTV3
2005 – Radiojuontaja, Radio Auran Aallot
2005 ja 2006 Elixir TV -ohjelman kuntoilija
2005 – Ystävänpäivä-konsertti
2004 – Uuno Turhapuron tarina -elokuvassa minirooli
2003 – King Karaoke – laulukilpailun juontaja
2003, 2004 ja 2005 – Seinäjoen Tangomarkkinoilla juontajana
2000 – Miss International Beauty -kilpailu, II perintöprinsessa (Japani)
2000 ja 2001 – Onnenpyörä TV-ohjelman juontaja
2000 – Miss Skandinavia
1999 – Miss Suomi, II perintöprinsessa

Erikoisala:
Keramiikkataiteilija

Kotipaikka:
Piikkiö

Kuva: Jenni Virta 2012

Saija Palin - Kuulumiset