Biographia

Suomen suurimmat pop-rock-finnhits hitit Telaketjumaiseen tapaan tarjoiltuna!

Maamme suosituimpia bilebändejä jo vuodesta 2002, nykyään 120 keikan vuositahtia tekevä bilebändi näyttää ja kuulostaa hyvältä. Mukana kulkee tasokas PA ja valokalusto + tekniikkahenkilöstö.

Pohojanmaan stydein bilebändi!

…MIHINÄ JATKOT?

– Parhaat kotimaiset pop-rock-finnhitsit Telaketjumaiseen tapaan tarjoiltuna.
– Shown kesto n. 90 min.
– Mukana myös vierailevia tähtiä.
Telaketjussa ovat vierailleet mm. Esa Nummela, Jussi Saxlin, Päivi Lepistö, PMMP ja monet muut.
– Bändillä tasokas PA / valokalusto + tekniikkahenkilöstö.
Äänentoistoa voivat näin sovittaessa käyttää myös juhlienne muut mahdolliset esiintyjät.
– Ohjelmisto koostuu mm. Ultra Bran, Dingon, Miljoonasateen, Yön, Frederikin, Eppujen ja monien muiden suosituimpien artistien kappaleista Telaketjumaisella asenteella esitettynä.
– “Telarit” on leppoosia jätkiä, joten yhteistyö kanssamme tulee olemaan helppoa. Me emme vaadi shamppanjaa ja vaahtokarkkeja, meille riittää raha!

Lisätietoja ja julkaisut

Marko “Mc” Makkonen – laulu, kitara
Reilusti yli kolmekymppinen päivätöitä vieroksuva isonenäinen pohjalaistaiteilija. Omistaa Lapualla omakotitalon ja keskiluokkaisen perhefarmarin. (Ajokoira hankinnassa.) Kävelevä lääkekaappi. Ei ylioppilastutkintoa!

Tuomo “Devil” Unkuri – kitara, basso, laulu
Kitarasankari, josta tuli tarjoilija. Raskaan rokin ystävä, joka soitti pojalleen Panteraa, silloin kun hän oli vielä kohdussa. Tuomo on mies, joka ei turhia hermoile. Kotoisin Lapualta. Asuu Porvoossa. Omistaa bändin rumimman kalsarivaraston!

Masa “Pölli” Maunula – basso, kitara, laulu
Mies, joka on aina myöhässä, mutta osaa hoputtaa muita olemaan ajoissa. Alun perin kitaristi, mutta joutui basistiksi. Stemmalaulaja jumalan armosta. Kotoisin Lapualta. Asuu nykyään Tampereella, koska Helsinki oli/on kypsä mesta.

Henkka “Hank” Mannio – rummut
Ketjun kuopus, joka saa kaiken, ainakin vielä, anteeksi. Omaa varsin korkean puhe-lauluäänen, ns. ylämullin. Opiskelee musiikkia jossain pop-jazz-koulussa – eli luulee tietävänsä kaikesta kaiken. Kotoisin Lapualta. Asuu Helsingissä. Rumpalimies, muuten terve.

Marko “junior-nu-metal” Saari – äänimies
Alavudella joskus 80-luvulla syntynyt (voi herran jumala!) Barclay-baritoni kitaristi. “Mies”, joka kerää pakkeja naisopettajilta ja sukkia Suomen Puolustusvoimilta. Omistaa suhteellisen hyvät hermot ja Ritariässä-valoilla varustetun urheiluauton. Oman Tric-bändinsä ensimmäistä Wembleyn keikkaa odotellessa…joutuu kestämään meitä vielä ehkä seuraavat 16 vuotta. Junior punkkaa Alavuudella keskiaikaisessa kivilinnassa ja pelaa yöt kaikenmaailman x-boxia ja nintendoja. Korn rules!!

Promokuva