Biographia

Timo Virkkula – juontaja ja radiotoimittaja.
Virkkula on tuttu mies monille radioaalloilta, ja hän taittaa juonnot niin isännöinnit monissa vaativissa tapahtumissa!

Juontajauransa Timo aloitti vuonna 1999 ja oli aluksi parin vuoden ajan freelancejuontajana Turussa Radio Sadassa.
Seuraavana vuonna tie vei Radio iskelmän juontajaksi, jossa hän edelleen piristää päiväämme!

Juontojen lisäksi Timo on spiikannut lukuisia mainoksia ja on ollut Kaupunkiradioissa myös tuottajana. Hän on toiminut myös puolitoista vuotta viiden radiokanavan ns. imagovoicena, eli spiikkannut kaikki kanavan tunnarit. Ja tietysti juontanut lukuisan määrän erilaisia tapahtumia seurojentaloilta jäähalleihin ja mm. Turkuhallin Itsenäisyyspäivän aaton Suurtanssehin: haastavassa vedossa liveyleisölle juonnetut spiikit menivät myös suoraan eetteriin!

Timo on koulutukseltaan nuorisotyönohjaaja, joten isännöinnit myös nuorisotapahtumissa, onnistuvat…
“Takana on näyttelemistä erilaisissa teatteriseurueissa. Olen kokeillut myös elokuvan tekoa Levottomissä avustajana. Teatterilavan erikoistaitona hankittu mm. teatterimiekkailukokemusta Turun kaupunginteatterissa Kolme muskettisoturia-näytelmässä.

Timo on myös vuoden 2007 Tapsan Tahtien finalisti!
“Myös musiikkimaailma on tuttua niin Radiotyön kautta mutta myös oman ‘sivuroolin’ kautta: “Olen harrastanut musiikkia erilaisissa kokoonpanoissa vuodesta –95 eteenpäin. Mm. lastenmusiikkia, silkkaa rokkia ja teknobändin lyömäsoittimia. Soitinrepertuaarista löytyy laulun lisäksi; kitara, poikkihuilu ja lyömäsoittimet varauksin.”

“Stand-up:n aloitin vuoden 2005 pikkujoulukaudella. Todella vaativa esiintymismuoto! Harvassa muussa tilanteessa pitää olla 15-30 minuuttia käskystä hauska…”

Lisätietoja ja julkaisut