Biographia

Tanssiorkestereiden Suomen mestaruuden 2007 -voittaja on tamperelainen VoimaOrkesteri. SMORK-kisan tuomaristo totesi VoimaOrkesterin vahvuudeksi monipuolisen rytmien hallinnan, vahvan lauluosaamisen ja hienon ohjelmiston.

VoimaOrkesteri on vuonna 2001 perustettu yhtye, jolla on keikkakokemusta reilusti useiden vuosien varrelta. Yhtenä vahvuuksista on laulu: kolme jäsentä neljästä taitaa omien instrumenttien myötä myös laulun. Erityisalueinaan bändi mainitsee monipuolisen tanssimusiikin ohella keikoillaan Finnhits-musan ja taittuupa heiltä tarpeen vaatiessa myös suomipop/rock. Esikuviksi kirjataan mm. Olavi Virta, Nat King Cole ja Eppu Normaali ja Brian Setzer…joten laajuutta siis musiikissa on! Matkan varrella VoimaOrkesteri on säestänyt myös monia Suomen artistitaivaan tähtiä.

“Meille Voimaorkesterilaisille tärkeä tavoite on antaa yleisölle enemmän, kuin mitä se on osannut odottaa tanssimaan tullessaan. Iloinen ja ulospäin suuntautuva asenne, sekä hyvällä fiiliksellä soittaminen on meille elämäntapa. Otamme toiveita mielellämme vastaan ja toteutamme ne suurella todennäköisyydellä. Paras anti keikasta meille on se, kun yleisö nauttii aikaansaannoksistamme!”

VoimaOrkesterilla on julkaisuja kolmen singlen verran.

VoimaOrkesteri toimii vuoden 2015 Tangokuningatar Susanna Heikin vakio-orkesterina.

Kokoonpano:
Petri Grönfelt – basso ja laulu
Harri Jokihaara – kitara, saksofonit ja laulu
Aleksi Heinonen – koskettimet, haitari ja laulu
Kai Vuorela – rummut ja laulu

Lisätietoja ja julkaisut

Saavutukset:
Tanssiorkestereiden Suomen Mestari 2007 (SMORK)

Levytykset:
2001 – Tuulen kanssa
2002 – Hetket yhteiset
2006 – Sä kaipaatko mua